Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Bare skriv inn søkeordet ditt, og vi vil hjelpe deg med å finne det du trenger.

Hva ser du etter?

Gry’s Catering/Restaurant Fortet

Gry`s Catering/Restaurant Fortet leverer catering og selskapslokaler hele året til møter, arrangementer og selskap.

På Høytorp Fort, ligger Restaurant Fortet i historiske lokaler med trivelig atmosfære. Her finner du også Gry’s Catering.

Vårt fokus er på matvarer av høy kvalitet fra lokale produsenter, derfor vil tilbudet av meny svinge etter hvilken årstid og hva som finnes av råvarer. Vi lager alt fra enkel lunsj til full festmiddag avsluttende med søte og friske desserter.

Vi leverer det meste av mat til små og store arrangementer gjennom året, f.eks. møter og konferanser, firmafester,  julebord,  jubileum, bryllup, konfirmasjoner osv.

Vi har alle rettigheter med full skjenkebevilling, og kan også levere ren barløsning til arrangementet dersom det er ønsket.

Med rundt 20-års erfaring, sikrer vi at ditt arrangement får rett meny med lokale matvarer av topp kvalitet.

Vi tilbyr et bredt spekter av muligheter, og sammen finner vi den optimale løsningen som passer for deg og ditt arrangement!

Mer informasjon

Referanse

Les mer om oss

Følg oss på Facebook

036-facebook

Følg oss på Instagram

029-instagram

«Jeg vil på vegne av Eidsberg kommune bekrefte at Gry`s Catering/Restaurant fortet har ved mange anledninger levert mat og tjenester til forskjellige kurs, seminar og møter.

Hvert år siden 2012 arrangerer Eidsberg kommune et stort seminar med 500-800 deltagere. I den anledning bruker vi Gry`s Catering/Restaurant fortet til servering av kaffe/te på morgenen og deretter servering av lunsj med tilbehør.

Vi kan gi våres fulle anbefaling og varene er levert i henhold til avtale, med god kvalitet og til avtalt tid. Maten fra Gry`s Catering/Restaurant fortet har fått mye skryt og vi kan bare gi våres beste anbefalinger.»

 

For Eidsberg Kommune

Frede Christensen

HMS-Rådgiver