Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Bare skriv inn søkeordet ditt, og vi vil hjelpe deg med å finne det du trenger.

Hva ser du etter?

Maskin & Utemiljø AS

Logo Maskin og Utemiljø

Maskin & Utemiljø ble etablert i 1999, og med årene har underavdelingen Teltutleie også blitt en stor del av selskapet.

Vårt selskap har mange års erfaring med helhetlige eller delleveranser til festival- og eventmarkedet med teltutleie og tilhørende utstyr.

Vi har over 30 forskjellige teltvarianter i vår utleiepark. Alt fra quickuptelt på 3m x 3m til store party- og festivaltelt på 9m x 18m per i dag.

Til teltene kan vi levere benker, bord og stoler (for tilsammen ca. 1000 pers.) ,innvendig belysning, varmekanoner, festival-toalett. Dette gjør at vi kan dekke de fleste behov for selskap, feiring, utendørs event eller en større festival.

Vi er også kjent for å designe, produsere og levere spesielle konstruksjoner/blikkfang/reklamestunt som er spesialtilpasset kunde og/eller arrangementet. Vi bistår mer enn gjerne med dette også til deg, for å bidra til at akkurat ditt arangement blir unikt.

Vi er unike med lang og bred erfaring når det gjelder rigging og bygging på mange forskjellige typer anlegg. Maskin & Utemiljø har en stor maskin og utstyrspark som forenkler alle type riggejobber. Maskinparken består av alt fra små og store hjullastere, gravemaskiner, traktorer til lastebiler med lang rekkevidde på kraner.

HMS og sikkerhet er en del av vår hverdag, noe vi er svært opptatt av og med i alle våre prosjekter.

Mer informasjon

Bilder

Les mer om oss

Følg oss på Facebook

036-facebook

Følg oss på Instagram

029-instagram