Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Bare skriv inn søkeordet ditt, og vi vil hjelpe deg med å finne det du trenger.

Hva ser du etter?

Referanser

Her er noen av våre referanser:

Når det gjelder våre referanser, er dette fra ulike arrangementer og event hvor vi har bistått med en eller flere tjenester. Referanser er ofte viktig når man skal velge leverandør, og vi takker for de referansene vi har her. Kanskje blir du en av våre fremtidige referanser?

Indre Østfold EVENTyr har fem eiere med lang fartstid innenfor sine nisjer som totalsett gir en helhetlig leveranse. Vi er opptatt av å ha kvalitet i alle ledd når vi leverer produkter og tjenester til arrangementer og event slik at du får arrangementene du husker!

Alle samlet

«På vegne av Flexit vil jeg takke Indre Østfold EVENTyr for et fantastisk arrangement ved vårt sommerarrangement.

Det omfattende og kreative programmet for dagen ble godt tatt imot av de over 200 ansatte på Flexit – og alle 22 lagene kom seg glade og fornøyde igjennom aktivitetene.

Vi fikk akkurat den ønskede rammen rundt feiringen, og Indre Østfold EVENTyr ga alt for at arrangementet skulle bli vellykket..»

 

Beate Martinsen-Rådalen

Markedskoordinator, Flexit AS

19055505_1353119341404467_3854560588951559592_o

«I forbindelse med Dynatec sitt 30 års jubileum i 2017 tok vi kontakt med forskjellige leverandører av hht telt m/benker og bord, catering, musikk, lyd og lys samt vakthold. Samarbeidet de imellom ble vellykket og dette ble vel faktisk starten på Indre Østfold EVENTyr AS.

Vårt arrangement ble perfekt, takket være Indre Østfold EVENTyr AS som leverte 110 % . »

Rune Holter

Markedsfører, Dynatec AS

312213_659432287406089_339332006_n

» Jeg har ved flere anledninger benyttet meg av PCI Security sine tjenester og jeg er meget fornøyd med hva de har levert.

De leverer topp kvalitet og profesjonalitet. De tjenester jeg har benyttet meg av fra PCI Security er når jeg trenger personlig sikkerhet rundt meg grunnet min rolle som artist og entertainer.

PCI Security ved Roy Atle Kirkeby har alltid levert en meget profesjonell tjeneste til enhver tid, der sikkerhet og diskresjon er av topp kvalitet. Jeg vil alltid benytte meg av PCI Security hvis behovet skulle dukke opp igjen.»

Terje Schrøder, Great Garlic Girls

PCI Ole Halvor Fossum

«Ved en rekke anledninger som det er blitt, har vi valgt å leie inn PCI Security.

Helt siden introduksjonsmøtet til første arrangementet vi kontraherte PCI Security på i 2014, skjønte man fort at her var det noen som la litt ekstra i det. Det er vi som arrangører veldig glade for at viste seg å stemme!

Roy og hans disipler får gjestene til å føle seg meget trygge, de er mer kamerater enn «fengselsvakter», og med det skaper de en fin atmosfære rundt seg, selv om det står SECURITY over hele ryggen.

En og annen situasjon kommer man jo sjelden unna, og disse er jeg veldig glad for at teamet i PCI takler på særs fine måter.

I den grad jeg kan kalle et vaktselskap folkelig og trivelig, vil jeg gjerne benytte muligheten nå. Man går jo alltid igjennom lokalet man kontraherer PCI til å vokte over i forkant av et arrangement, og også her kommer løsninger og beslutninger raskt, hvis det er noe som må drøftes/endres.

Områdene teamet i PCI har dekket for oss er vanlig vakthold og det har også blitt litt førstehjelp ved enkelte tilfeller. De har også hjulpet oss med et årlig veldedig arrangement, og det viser jo at hjertet sitter på utsiden av sikkerhetsvesten dems også!

Jeg/Vi er strålende fornøyd med alt dem har foretatt seg i vår regi, og vi vet at vi har en trygg dag i vente når Roy stiger smilende inn for befaring med utstyrs bag i den ene armen, og høflig hilsende med den andre. -En gjeng vi ringer hver gang vi skal ha et arrangement, i lang tid fremover!»

Ole Halvor Fossum, Arrangør & Musiker