Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Bare skriv inn søkeordet ditt, og vi vil hjelpe deg med å finne det du trenger.

Hva ser du etter?

Rudskogen Motorsenter

Go Kart på Rudskogen Motorsenter

Rudskogen er en særpregen bane du ikke finner maken til i Norge, og som gir særlig respons ved god kjøring. Banen er internasjonalt godkjent, og er Norges lengste (1.210m lang) og 8-10m bred.

Go Kart banen er meget rask og krevende. Små feil fra førerens side gir store utslag på tidene: Mister man for mye fart i en sving, ryker dyrebare tiendedeler før man kommer i siget igjen.

Her er det ikke ”kroke-bane” med sving-etter-sving-etter-sving, der en liten feil i en sving ikke gir så store utslag. Man straffes hardt ved ukonsentrert kjøring og dårlig kurve-teknikk/ sporvalg på Rudskogen!

Rask Go Kart kjøring på Rudskogen
Ved god og konsentrert kjøring og dreving deretter, kan du oppleve hastigheter og fartsfølelse du ikke vil finne på noen annen bane i Norge.

Når du runder øvre sving, kommer i lav høyde over ”kulen”, drar skikkelig ut ned bakken forbi tårnet på langsletta og gjennom langsvingen vil du ikke angre på at du tok turen til Rudskogen.

Vær forberedt på å legge igjen litt gummi når du besøker oss ! Det er viktig å ta med at vi også har et meget høyt sikkerhetsnivå på Rudskogen. Nye gokarter av typen CRG ble kjøpt inn 2017. Topphastighet på rundt 90kmh.

Obs: Det er 18 års aldersgrense med krav til førerkort klasse A eller B for å kjøre.