Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Bare skriv inn søkeordet ditt, og vi vil hjelpe deg med å finne det du trenger.

Hva ser du etter?

PCI Security AS

PCI Security logo

PCI Security AS ble grunnlagt i 2003 med en ambisjon om å være et tilskudd og relevant profesjonell aktør på sikkerhetsmarkedet.

Hovedsakelig i Oslo, men vi er nå også godkjente for Politidistrikt Øst.

PCI tilbyr i dag tilpassede og komplette sikkerhets- og trygghetsløsninger for privatpersoner og forretningsmarkedet.

Vi har som mål å være et alternativ på sikkerhet innenfor de områder som ikke kan dekkes av det offentlige, eller deg selv som privatperson.

PCI Security ønsker å fokusere på personlig fremtreden, nære relasjoner til kunden, og utstrakt service i utførelsen av vårt arbeid.

Våre sikkerhetskonsulenter har bred erfaring og mange kommer direkte fra servicebransjen, noe som betyr at vi som bedrift kan tilby kvalifisert sikkerhetspersonell med full forståelse for viktigheten av service.

PCI Security setter diskresjon og taushet høyt. Vi stiller meget strenge krav til våre ansatte i bedriften slik at du som kunde skal føle deg trygg på at dette blir ivaretatt.

Vårt personell har selvfølgelig påkrevd godkjenning, utdanning innen sin type sikkerhetstjeneste og underlagt strenge taushetskrav.

Se mer om PCI-Security

Kundeuttalelse

NBUs Landsstevne 2018

Vi som arrangør valgte PCI Security på grunn av god kommunikasjon, tidligere gode erfaringer og ikke minst deres evne til å sette seg inn i vår type arrangement.
Som arrangør er det viktigste at publikum føler seg trygge, og at samspillet mellom oss og vaktselskap fungerer godt.

Vårt arrangement har både frivillige vakter fra samarbeidene organisasjoner, og vakter fra representantskapet i Norges Bygdeungdomslag (tillitsvalgte i organisasjonen).

I tillegg leier vi altså inn profesjonelle vaktselskaper. Dette fungerer bra, men kan gjøre at kommunikasjonen mellom de ulike vaktgruppene blir litt vanskeligere enn ved andre arrangementer. Dette fungerte imidlertid godt hos oss.

Vi valgte å bruke PCI Security som vakthold i vårt skjenkeområde der de skulle passe på inngang utgang, samt publikum innenfor området.

De løste oppgaven bra, og tilbakemeldinger fra våre frivillige i baren var at de var enkle å kommunisere med, samtidig som de holdt ett våkent øye over menneskemengden inne på skjenkeområdet.

Samarbeidet mellom våre egne vakter og PCI Security fungerte bra. Det ble avholdt et oppstartsmøte, og ikke minst en god vaktlogg etter ferdig vakthold.

Vi takker for godt vakthold og godt samarbeid!

Mvh.

Olav Karstensen

Vakt- og mannskapsansvarlig, NBUs Landsstevne 2018

Se flere kundeuttalelser her!